Wie ben ik?

Hallo! Mijn naam is José en ik schrijf hier een paar keer per week kleine stukjes over dingen die mij opvallen, dingen die ik leuk vind, of dingen waarvan het me geinig lijkt om ze te delen. Ik vind schrijven leuk, het is een hobby van me, en ik wil mezelf graag verbeteren dus als je tips of verbeterpuntjes hebt, laat het me dan vooral weten! Uiteindelijk wordt iedereen daar beter van :).

Ik schrijf naast dit bescheiden blogje ook voor een recensiewebsite van Blik, en voor het studieblaadje van mijn studievereniging.

In het dagelijks leven ben ik een fulltime student, lid van een studentenvereniging, woonachtig in een studentenhuis in Utrecht, wat mij betreft de mooiste stad van Nederland. Ik studeer Communicatie- en informatiewetenschappen (CIW) aan de Universiteit Utrecht en het bevalt me hartstikke goed allemaal. Ik ben nu bezig met het tweede jaar van mijn Bachelor.

Er komt ongeveer twee keer per week een artikeltje online. Soms iets meer, soms iets minder. Ik probeer te variëren in de soort artikelen die ik plaats. De ene keer zijn het recensies, de andere keer zijn het korte berichten over grappige observaties, soms heb ik een tip.. Mocht je iets missen kan je het me altijd vertellen.

Ik wens je nog een hele fijne dag toe,

Groetjes en kusjes,

xxxx

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij de reacties onder de artikelen. Mocht je me persoonlijk willen benaderen dan kan dat: jose.de.raad@hotmail.com