maandag 1 juli 2013

closet tour

Nu ik op kamers woon moet ik een beetje improviseren met de indeling van mijn "kledingkast". Of beter gezegt, het gebrek ervan. Ik heb geen grote kamer, ongeveer 14 m2, en er paste geen grote kledingkast meer bij helaas. Ik moet het doen met een ladekastje van de IKEA en een paar haakjes aan de muren en deuren om alles op te hangen. Het klinkt triester dan het is. Denk ik.

Ik heb altijd al gedroomd van een aparte kamer voor mijn kleding. Mijn moeder heeft een schattig inloopkastje in haar slaapkamer en dat vind ik al geweldig, maar als je soms filmpjes ziet van mensen die hele kamers hebben omgebouwd naar een walk-in-paradijs dan schreeuwt een materialistisch stemmetje in mijn hoofd  "Hebben hebben hebben!!!!". Later als ik groot ben, ik zeg het je.

Het leek mij wel grappig mijn favoriete "closet tour" filmpjes met jullie te delen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het over het algemeen erg zonde van het geld vind om 20 designertassen in het bezit te hebben en zoveel Louboutin schoenen dat je je eigen winkeltje ervan kunt openen, maar ik kwijl er graag bij weg en verbeeld mij dan dat ik zo'n enorm huis heb in een tropisch oord, waar ik 's ochtends uit mijn king-size bed stap met perfect rommelig haar, waarna ik mij naar mijn eigen walk-in-closet begeef en nonchalant het ene na het andere práchtige kledingstuk aan de kant schuif omdat het 'net niet is wat ik zoek'.

Anyway, genoeg gedroomd voor vandaag. Hier komen mijn favoriete kwijl-weg-of-sla-over filmpjes:

Dit filmpje is van MakeupByTiffanyD, klik hier om naar haar kanaal te gaan. 
Ik vind de rest van haar filmpjes niet heel erg outstanding, maar het gaat hier dan ook alleen maar om de kledingkasten he! Dit is ook een favoriet van mij. Dit filmpje is ook heel erg bekend. Die schoenen! 
Het filmpje is van Sophia Thao, klik hier om naar haar kanaal te gaan Alleen het behang van haar kamer vind ik niet zo mooi, maar dat is natuurlijk heel erg persoonlijk. Dit filmpje is van het kanaal HomeOrganizing, een kanaal waar ik vaak bij uitkom. Alejandra, de vrouw achter het kanaal, vind ik altijd erg obsessief, bijna neurotisch georganiseerd, maar ze maakt van die superhandige filmpjes en ergens kan ik me wel met haar vergelijken want ik hou er ook van als alles op zijn eigen plekje, in zijn eigen bakje ligt. Ook zijn haar tips altijd wel een tikkeltje creatief en heeft het iets origineels. Klik hier om naar haar kanaal te gaan. Oke, op dit filmpje spreekt de persoonlijkheid van het meisje me niet heel erg aan, ze komt enorm materialistisch op mij over, maar het gaat hier om de inhoud van de kast, niet van het meisje. Het is eigenlijk meer een vrouw. Ze heeft Jennifer Stano. Jennifer is de vrouw van Alki David, een man die coca-cola verscheept (als ik het goed begrepen heb) Ze heeft zelf iets met het ontwerpen van bikini's te maken. Anyway, haar kledingkast is om van te smullen maar neigt een beetje naar het "zoveel Louboutins dat je je eigen winkeltje kan beginnen"- verhaal. Klik hier om naar haar kanaal te gaan. 


Dit waren wel genoeg van mijn favoriete closet tour filmpjes. Op youtube heb je er nog véél en véél meer... Kijk gewoon op 'closet tour' en dan kom je er vanzelf! 

Groetjes en veel kijkplezier, 

xxxxooo

2 opmerkingen:

Leuke Reactie? Plaats hem hier!