donderdag 21 maart 2013

Girlcrush

Ik ben zelf niet lesbisch. Ik heb op het moment een lieve vriend en ik geniet van mooie jongens. Maar ken je dat gevoel wanneer je een film zit te kijken, en het meisje is zowaar nog knapper dan de jongen? Ik ben dan stiekem een beetje verliefd, en stiekem ook wel een beetje trots op onze sekse dat wij zo ongelofelijk mooi kunnen zijn!

Dit fenomeen heet de girlcrush. Volgens "Urban Dictionary" is een girl crush:
"feelings of admiration and adoration which a girl has for another girl, without wanting to shag said girl. a nonsexual attraction, usually based on veneration at some level."
Een beetje verliefd op een meisje dus. Zonder dat je er seks mee wil, gewoon omdat ze knap is. Ik heb veel girl crushes. Ik zal ze even opnoemen:

Zoeey Deschanel. Wow. Deze jongedame ken ik van de film 500 days of summer, Yes Man, de serie New Girl en natuurlijk ook de band She&Him, waar zij zangeres van is. Ze is zoooo knap! Haar hoofd! ik wil het uitknippen en op mijn eigen hoofd plakken!


Mila Kunis. Woooow! Zij is zo knap! Ze maakt me altijd blij, ze is ook een verdomd grappige actrice namelijk. Zeker aan te raden film: Friends With Benefits. Maar ook in The Book of Eli is ze geweldig. 


Emma Stone. Ik ben al een beetje verliefd op haar sinds ik haar zag spelen in de hilarische maar ook wel beetje heel erg slechte film "The House Bunny". Wat moet ik over haar zeggen? Ze is heel mooi, heel slim, heel grappig, heel overtuigend.. Ze is echt een voorbeeld voor me. 


En dan nu alweer eventjes voor nu de laatste in het rijtje. Het is een keertje geen actrice, maar een fotomodel. I know, eigenlijk zijn de meeste graatmagere modelletjes niet om aan te zien.. Maar voor deze maak ik een uitzondering. Deze dame is getrouwd met Grote Held Orlando Bloom, en heeft zelfs een kindje met hem. Ze is een collega van onze Doutzen Kroes bij de Victoria's Angels en ze is Heel Erg Mooi. Ze ziet er gewoon zo lief uit! Dus tot slot: Miranda Kerr! 


Oke Dit grapje kon ik niet laten. Zij is de rechter, obviously, en ik ben zelf het linker meisje. I know.. beeetje cheesy, maar het is leuk voor het idee, toch?

Nou, tot zover mijn girl crushes. Deze vrouwen inspireren me en maken mijn dag goed als ik ze op tv zie. Het zijn leuke mensen, en ik weet zeker dat ze in het echt (in het échte echt!) ook heel aardig zullen zijn. Misschien dat ik er ooit nog eens eentje ontmoet.. Maar tot dan, thank God for fotoshop! ;) 

xxxxGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuke Reactie? Plaats hem hier!